nenávidíš teplo
slnko vypaľuje znaky
ktoré nikdy nemali vyjsť
spod kože
a keď sa chceš zhlboka nadýchnuť
pretože "to je najlepšie
čo môžeš urobiť"
vrazí ti do nosa vzduch
plný pocitov
ktoré nikdy nezmiznú
v pozadí počuť vzlyk
škripcom natiahnuté telo
medzi životom
a smrťou
bojuje o vlastnú identitu
všetko bezhlavo rozkvitlo
aby mohol prísť
ešte bonus
v podobe trpko odkvitnutých
hrdých vztýčených hláv
nenávidíš
a nie len zo zvyku
Jar? Vravím si -ospevovanie prírody, to mi na malisku nesedí. Ale nesklamala si ;-) inak je fajn zavítať sem po dlhej dobe a vidieť tu niekoho "známeho" :-)
25.06.2014 22:20:46 | gallatea
Když čtu Tvé věci,vyvstane mi v podvědomí babička a její zpěvavá slovenština.Ty máš navíc dar podat dílo rytmicky,srozumitelně a líbivě.
24.05.2014 11:52:20 | Bakchus
sedla mi... jak prdel na nočník .)
20.05.2014 18:41:49 | Lagedama