Tak teď su uražená :D Včera jsem začala psát báseň s názvem Duha.. A hodně to je podobné :D Tak to teda smažu :D
03.09.2014 09:45:42 | Barčík
Nene nic nemaž, to se stane, že člověka napadne něco co už někdo napsal a tohle je starší dílo, takže si klidně ráda přečtu, že někdo sní podobně jako já :))
03.09.2014 09:51:55 | Rozina
Upravím ji a určitě si ji přečteš. Budu ráda.. Ale tohle by mě přišlo jako kopírování básně.. :)
03.09.2014 10:01:46 | Barčík
Rozumím, ale já vím, že kopírovaná nebude a moje Duha je už na litru dávno zapomenuta :D, takže se nemusíš obávat, že si někdo pomyslí, že je okopírovaná. Jen šup sem s ní, už se na ni těším :)))
03.09.2014 10:04:57 | Rozina