Anotace: Romantik údajně dokáže popsat hádky nádherným způsobem.
Skřítek rozhádaný
Vleklé pocity výtek
v našem domě,
ubohý malý skřítek,
nic, no nic pro mě
Tluče do zdi
řvoucím kladivem,
nebeský rozdíl,
výtky á la údivem
Kydání špíny,
vzájemné čistoty,
třeba smést splíny,
očistit životy
Rozkol začátkem
konce jara,
pátek za pátkem
hádek pára