Oděná do barev vesmíru
Anotace: Zlaté šaty se slunečními paprsky z dešťových kapek boty na nich pro štěstí...
Zlaté šaty
se slunečními paprsky
z dešťových kapek boty
na nich pro štěstí čtyřlístky.
Klobouk s barvou měsíce
když v noci svítí
na něm hvězd tisíce
protkaných zářivou nití.
Hedvábný šál komety žhnoucí
se zrnky prachu vesmírného
prsten oblohy, když je tma tmoucí
náhrdelník z moře skleněného.
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, AndreaM, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)