....to bude originální,není nad vlastní tvůrčí činnost,možná v sobě
objevíš blahodárné malířské sklony..../úsměv/.Ji.
02.06.2014 22:47:25 | jitoush
Mno tak náhodou kreslím uhlem Ji
02.06.2014 22:57:06 | kudlankaW
...no tak vidíš,už to z Tebe leze....člověk si může svůj příbytek zkrášlit
po svém a ještě se najdou tací,co to budou obdivovat.Ale především to
člověk dělá pro sebe,aby se cítil dobře a útulně.Tak vzhůru do toho,
vlastní kresba uhlem,vhodné zarámování a originál je na světě.Tož tak
a ne jinak....../úsměv/.Ji.
02.06.2014 23:02:40 | jitoush
Co se třeba nechat inspirovat Lekníny od Moneta? Impresionismus mám ráda, stejně jako renesanční umělce.
PS: Ani jsem netušila, že Auguste Rodin taky maloval. Já ho vždycky měla jen za mistra sochaře.
02.06.2014 22:04:32 | AndreaM