Z Lásky
Anotace: Radost, která vždy potěší
Po rozkvetlé louce
děti běhají
a v každé ruce
kvítí svírají.
Bílé kopretiny
modré zvonky
a klidně i trávu
jen zelené stonky.
,,Pro tebe maminko´´
pyšně říkají
a maminka malinko
dojetí skrývá potají.
I kdyby to byl plevel
přesto nejkrásnější kytka,
protože ji od srdce
mámě dají její dítka.
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, SmallGeorge, AndreaM, Aiury
Komentáře (0)