Anotace: štěstí jenom muška zlatá....Za čím se ženeme?
Sbírka: Otazníky aneb jak to vidíme?
Hvězda zářící na obloze,
sněhová vločka na mé dlani,
věta řečena je stroze,
při společné snídani.
Milý úsměv přeletěl po tváři,
otázku v tobě vzbouzí,
nevíš, jestli se jí daří
nebou se těžce probouzí.
Otazníky nad tím děním,
všechno tajemství své míti musí.
Chtěl bys řešit problém sněním,
avšak to se dnes už málo nosí.
Nehledej tam, kde cesta není.
Neztrácej čas, když drahý je ti.
Je to jen marné zahálení,
nenajdeš víc, než pouhé smetí.
5.11.2005