Anotace: Dnes jsem spatřil vodu, která chtěla proti proudu plouti.
Byl jednou jeden polda
I voda sama
chce plouti proti proudu,
proč není hra,
kdy zloděj honí poldu?
Za to jaký je,
za hříchy jenž páchá,
když sám bije
sestru či svého bracha
Za to jaký je,
když se chová jak
politická zmije
či prostý vidlák
Za to jaký by mohl být,
chránit lid před diktátem,
kdyby sám měl v srdci klid,
nestal by se ču*****
Vřele doufám, že ne všichni jsou takoví ***** ... ačkoliv ... to MÁLO mezi nimi s tím ***** zbytkem asi nic moc nenadělá :(
08.06.2014 22:24:10 | Aiury