Stesk po blízkosti
srdce v náručí
hledání do morku kosti
pohledy do hloubky
do očí.
Noc kouzel plná
svatojánské zaříkání
setkání vonná
světlo ve vyrovnání.
Tiché hovory květin
touha palčivá
zář ohňů z výšin
vůně léta léčivá.
jdu si trochu zaříkávat..pro tělo pomazaný létem:-)
19.06.2014 21:45:05 | básněnka
...odhaduji,že v zaříkávání jsi zkušená.Tak vzhůru na kouzelné býlí,
ať je ten letní čas vpravdě oživující.....Ji.
19.06.2014 21:47:50 | jitoush