jednou
jednou to možná pochopíš
jak těžký kříž nesli ti
co dokázali tě rozesmát
jednou to možná pochopíš
slova že nejsou nic
suchého listí vodopád
jednou to možná pochopíš
nadejde čas skutků
přestat na život si hrát
jednou to možná pochopíš
sám sobě přidával sis tíž
to abys mohl zrát
Přečteno 406x
Tipy 13
Poslední tipující: Radhuza, střelkyně1, básněnka, hanele m., Jort, Sýkorka07, Amonasr, jitoush, Pamína, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)