Anotace: 19.5.2014 Psáno bohužel podle pravdy :/
Pokud máš pocit,že Tvé tělo padá,rosteš.Pocítíš pnutí v kostech a kloubů tuhnutí,jo,kotě,není vyhnutí.To patří k dospívání,stejně,jako k dětství hraní.
06.07.2014 21:38:21 | Bakchus
Akorát, že tady jde o pocit duše, nikoli těla..:/
06.07.2014 21:44:53 | želvička001
S duší je to přeci stejné!Roste a sílí,prožívá chvíle čarodějné,naplno každou chvíli.A to Ti,děvče,závidím velice.Ta krása,pocitů směsice.
06.07.2014 21:55:36 | Bakchus
Želví, ten nápad je fakt príma, možná by si zasloužil malinko víc propracovat. Nevadí, zkus se k tomu vrátit třeba za rok. Hlavně hodně čti a dumej nad tím, jak to ostatní básníci dělají, že umějí popsat své pocity a přitom je naplno sdělit...ať se Ti daří, bylo tu bez Tebe smutno!
23.06.2014 21:13:38 | Pamína