Anotace: - o síle lidové písničky. Střípky z letošní folklorní Strážnice, mého rodiště.
Už tolik let se chystám do Strážnice, a nikdy mi to nevyšlo :( Moje babička pochází z jižní Moravy, tak asi proto tuhle muziku miluju :)
30.06.2014 09:55:51 | Hesiona-Essylt
....Včera jsem tam taky byla.....vždy mě to dojme a chytí za srdce.....
slovácké písně jsou úžasné,opravdové a pořád žijí v dalších srdcích.
Mluvíš mi z duše....Ji.
29.06.2014 18:32:33 | jitoush