Život bude, je a byl
Už nejsem, co jsem byl
hledám marně nový cíl
city své jsem promarnil
všednost dní mi bere sil.
Život bude, je a byl
do duše se pevně vryl
kdosi páru vypustil
a tak hledám proč bych žil.
To co o čem dřív jsem snil
tisklo sílu do mých žil
čas však sny mé polapil,
do žil se mi smutek vpil
Láska bývá spásou chvil
z kterých jsem tak lačně pil
než jsem všechno pochopil
rozlétla se, jako pyl.
Život bude, život byl
ztracen v době, kde jsem hnil
déšť mou vinu ze mě smyl
a já v prach se obrátil.
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)