aké je to prežiť?
čakať pokojne na koniec
až kým sa ti nezlomí konár
ťarchou vlastnej dobroty
a nevedomých túžob
aké je tajiť
to prekliatie dostať šancu
pred otázkami
ako sa máš dnes
opäť zvonia zvony
a opäť suseda vyháňa
sliepky zo svojho záhona
opäť je poludnie
všetci tvrdia
že je všetko ako má byť
iba mne sa to nezdá
ano, je to těžké tajit...ale věřit, že jednou... dá se najít...MOC TI DĚKUJI.z
19.07.2014 22:10:31 | zdenka
A jak se máš dnes?Dostaneš vše,co chceš?Plní se Tvé tajné touhy?Nebo žiješ nudně život,středně dlouhý?
10.07.2014 12:22:23 | Bakchus
Všechno prý má svůj smysl, tak se dívám tvýma očima na sliepky a v mých myšlenkách je klid...
03.07.2014 20:38:43 | básněnka
...líbí se mi Tvá báseň....také mně se to někdy nezdá....a přemýšlím,
co to všechno znamená....co otevřít a co zase zavřít....je to takový
povzdech v životě,kdy člověk zaváhá....je to iluze nebo skutečnost.
Oslovilo mne to svojí jednoduchou,ale přesto velmi hlubokou linkou.Díky.Ji.
Tvé civilní tvorba se mně fakt zamlouvá...
03.07.2014 19:39:34 | jitoush
Ide možno o taký pohľad na koleso prírodných cyklov, ktorý niektorí považují za potrebný a nemenný,kľudný, ale inich monotónnst može ubíjať.
03.07.2014 13:50:33 | kudlankaW