Smekám.
P.S.Jedny z nejkrásnějších dívek - rezky.Trefila jsem?
09.07.2014 16:36:22 | Malá mořská víla
.....Taky jsem měla období,kdy jsem chtěla,aby to konečně přišlo,aby
člověk nebyl sám a ono nic....tedy tuším,jaké to je.....ale když
se opravdu chce,bytostně,bez pochybností.....ono to přijde....dřív
nebo později......vyslovit prosbu do prostoru s důvěrou a netrápit se
......já vím,ono se to lehce řekne.....ale nemá cenu se užírat.....
jen to vyzařuje do prostoru energii,která podvědomě nepřitahuje.....
vše má svá pro a proti....S úctou Ji.
08.07.2014 20:55:08 | jitoush
Opět se mi vrací podobnost s filmovými záběry, deatily na plná poprsí, propletené prsty a lesklou pleš... úplně to vidím před sebou, pěkný šot :-)
08.07.2014 09:47:39 | Pamína
Děkuji Pamíno, zřejmě jsem obdařen tímto druhem vidění světa. Jsem za tvá slova rád...
Krásný den přeji.
Marty
08.07.2014 10:15:25 | kudlankaW