Nedokonalá bdělost slov
Anotace: ...z mých cest poznání životem...
Pozlacená smělost letních mraků
vmetla mi úsměv do tváře
Každým dnem jiné nebe
Svoboda vědomí
moje zatracené vědomí denně
hraje se mnou ruletu
o světu, o pokladech srdcí
Jsem tancem i písní Boha
Poznávám se znova v každé kapce rosy
Bosí ..
chodíme po střepech lidské zloby
Rádoby svět bez hranic,
a ona je to pravda ..
Ta malebná klatba vlastních zmatků,
které ani vítr nerozfouká...
Jen několikrát vezme je do náruče ďábel sám
Přikován vlastní dokonalostí nedokonalosti
Uznale dobýván jednotou dějů
Přikláním se k modlitbě
a rozpouštím své bolesti v neřesti o kávě
Přečteno 378x
Tipy 7
Poslední tipující: J's .., malá slečna, jitoush, Jort, Kubský P., Bakchus
Komentáře (1)
Komentujících (1)