Žena jako květina
Mládí jako poupě
jež teprve pučí
jež lákavě svádí
nevinností svou
z poupěte zakrátko
plný květ vykvete
květ plný, květ který
časem obroste i trny
když kvítí pomalu
vadne a opadá
je dávno pryč
doba nevinného
poupěte
i když už nepučí
přesto své kouzlo má
kouzlo pro někoho
kdo květinu
nade vše miluje.
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, AndreaM
Komentáře (2)
Komentujících (2)