Marnost
Smutné jsou dny bez Tebe
smutné jak filmy o smrti
život si servítky nebere
a dny sprintují jak chrti.
Můj křehký svět se rozbil
marně hledám a lepím střepy
fyzicky jsem se změnil
a pryč jsou vysněné mety.
Není na co nadávat
život plyne vlastním korytem
lze mu jen zamávat
a stát se jeho poskokem.
Kdosi už cestu vyklestil
a předurčil i tu mou
ve snech jsem si ji vykreslil
vznášejíc se nad duhou.
Všechno však jiné zdá se
můj směr už nemá cíl
marnost za mne vdá se
a sebere mi zbytek sil.
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Gabriela Green
Komentáře (2)
Komentujících (2)