Chutná jako život
Po okraji světa chodím
Sbírám kousky léta
Rozdávám dary světla
a trhám na cáry zbytky křehkých lží
Souzním se svou duší
a radost mi přináší další den
Vem si sladkou tečku z mých rtů
Protančíme se do nirvány
Spolu..
Zdoláme horu mylných představ
i kousky ztracené iluze
Blues zní všude kolem nás
Škoda marnit čas smutkem
Slyšíš ?
Jak dojídám poslední zbytky mých chyb?
Přečteno 476x
Tipy 9
Poslední tipující: Párek Bdělý, J's .., Pamína, jitoush, Jort, bezprizorně
Komentáře (3)
Komentujících (3)