Anotace: .
V životě potkáváme mnoho lidí
jenom proto aby jsme je už nepotkali.
Skleněnky zakutálené do kanálu..
Hvězdy zakutálené do kanálu.
střežím je pod nebem
Hlídací pes se zmoklým kožichem
kdo byl viník?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?