Dobře se dívej
Sucho
v lačnícím hrdle.
Otáčím hlavu
zřím prsty
polštářky jejich ztvrdlé
ze kdysi.
Však uvnitř, tam vnitru
zakouším vjemy svěží.
Ležím
na lučním kvítí,
obrazce na nebi proměnlivé
oblaka nadýchaná, bílá,
slza se perlí v koutku - dojetím,
něco mi v mysli říká: "Dobře se dívej!!!"
Uchovej tento čas,
obtiskni do své paměti,
střádej si je na dobu,
kdy bude počasí tklivé...
No tak se velmi dobře
DÍVEJ !!!
Hodiny,
celé týdny,
nemysli na nic
- jenom se dívej...
Přečteno 408x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Aiury, Joe Vai, Gabriela Green, Amonasr, jitka.svobodova, Kapka, AndreaM
Komentáře (6)
Komentujících (4)