Proč bych se, sakra, měla chtít měnit?
Něco se ti snad na mně nezdá?
Prsa si dát vycpat silikonem?
Myslíš si, že potom byla bych hvězda?
Nebudu skákat tak, jak ty hvízdneš!
Máš se mnou problém? Je jenom tvůj!
Já se mám ráda, jak mě Bůh stvořil
a na tom si trvám, stůj co stůj!
Ty chceš mít ze mě někoho jiného
o to se neprosím, já chci mít klid
Možná, že jiná tvému vkusu vyhoví
já chci zůstat, jaká jsem. Ber nebo nech být!
Uf, už tě poznávám... trochu víc...
01.10.2014 20:39:13 | Johny65
...pěkně si se rozohnila....určitě zůstaneš svá....o tom jsem přesvědčená...
....Ji.
08.08.2014 18:34:23 | jitoush
Děkuji, milá Ji :) Ano, rozhonila jsem se, a nejen sama za sebe. Je to téma, které mě vždycky nadzvedne... Já už svá zůstanu, v tom mám jasno :)
08.08.2014 20:26:39 | AndreaM