Anotace: Láska člověka a koně
Kolem deváté večer vejít
do stáje s
nádhernou klisnou
Hladit ji a mluvit s
ní o svých láskách
a problémech.
Zabořit hlavu do hřívy
Ty jsi má nejbližší,
součást mé rodiny.
Napořád až do
naší smrti.
Jemnými pysky
líbáš mi tvář
nádherná Britanico.
Ty jsi půvabná bytost
do stáje s
nádherným koněm
Hladit je a mluvit s
ní
Tady by to asi chtělo nějak sjednotit: s klisnou ... hladit ji a mluvit s ní
Ještě bych doporučila opravit ty spojky a předložky na koncích řádků :)
Mám ráda koně, jsou to rozumné a chápavé bytosti :)
12.08.2014 17:06:00 | Hesiona-Essylt