Anděl zabloudil ve stínech
prstem na vodu psal svůj příběh.
Lidé ho viděli na bolesti všelékem
a tak je raději nechal ať si ho pletou s člověkem.
Neměl povahu příliž výřečnou
oddělenost tíží jako nekonečno..
Anděl zabloudil ve stínech
co bylo dál vlastně nevíme...