Až neskutečně zkoncentrované, přitom lehoučké a jemné, jak pírko, a přesto hluboké, jako život sám... To se jen tak nevidí - uchovám si v oblíbených :-)
To je samozřejmě Tvé právo - je to skvělé i tak. Ale to "bez vyslyšení" tomu podle mě dodávalo ještě další rozměr, protože vyslyšet ticho každý neumí... :-)