Anotace: ...
...lásku vyzpívat lze ústy a bolest? co tepe uvnitř po stý? najde se pravý Léčitel? prý chce se život na jinou oběžnici navést.........................Ji.
05.09.2014 20:44:32 | jitoush
Je něco nevyslovitelného? Nemyslím, jen to chce odvahu...
05.09.2014 15:32:03 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?