kdysi jsem žila příběh
tepla vlitého do dřeva starých nádraží
příběh odřených iniciál zapomenutých jmen
opar mládí a tíha světla
bloudily vzduchem nad našimi hlavami
přelétavé jak luční motýli
a svět byl obrovský jak dětská dlaň
všechny chtěly odejít
a tak si nechaly od ostatních
pevněji utáhnout pouta
jedinou černobílou vzpomínku
jsem všeptala mezi trouchnivějící prkna
sladké tajemství hořkých rán
zítřky pokropené jedem neskutečna
a mezi nedopalky pohodila
naši budoucnost
...a pak je tam ještě ta 1/3....což je dost.....Jinak,dost dobrá báseň...
20.09.2014 23:25:12 | jitoush
žiju ten příběh..nedohraný...a nedopalky, jsou knoty svíčky a nebo sirky...?
20.09.2014 18:45:57 | básněnka
špačky od cigaret :)
20.09.2014 19:44:17 | RyxiraAmyGinger
ale prd starý kotlářky, dost času na nářky..ještě se nedokouřilo a už se zatloukají špačci, co takhle jinýho ptáka, třeba hrdličku, ta pěkně kráká:-)
20.09.2014 19:46:57 | básněnka
ehm...co? :D
20.09.2014 19:58:20 | RyxiraAmyGinger