mě to připomnělo jednu hlášku z Homolkových...co je víc?...manželka nebo matka?...
25.09.2014 00:24:19 | enigman
Je to vcelku povedený. Takový mile civilní. Být tebou, tak k tomu ještě sednu a srovnám si metriku. V takhle krátkým útvaru to tu báseň hodně vyzvedne a budu to hezky plynout.
21.09.2014 21:27:01 | Tom Dvořák