Na břehu jsou kabelky od Louise
Na hladině řeky,
třepetavé,
plátkové zlato.
V korytě,
je ho celá klenotnice.
Na březích
cupitají parádnice,
s kabelkami od Louise V.
Nemají představivost,
věří jen zlatu
ze stupnice karátů.
Takřka nedosažitelné,
nic naplat,
v klidu pozřu croissant,
plný nugátu.
Zvednutý malíček
mé pravé ruky
deklaruje povznesený pocit.
"Promiňte prosím, přejete si ještě moka?"
"Nerad to slečno přiznávám,
už nemám ani floka!"
Přečteno 480x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, Malá mořská víla, Koza, Gabriela Green, zelená víla, jitoush, Amonasr, Joe Vai, AndreaM, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)