Tvůj vyvolený
Chtěl bych být jako on.
Pohlížíš na něj s touhou,
s uzarděním,
rozkoší.
Při pohledu na něj
si svůdně přejíždíš rty
jazykem,
ba s ním hbitě mrskáš,
jako když bičem...
Chce se mi křičet:
„Mrskej s ním ještě!“
Ale ty máš oči jenom pro něj.
Znamení chtíče.
Stál bych,
tolik by stál...
O to být jako ON,
nasládlý seladon,
když vstupuje do tvých úst,
dumláš jej vášnivě
mocně i líbezně.
Potom,co se ve tvé puse rozvolní
přemění v tekutinu,
tváříš se vítězně...
Teče po tvých hebkých patrech,
z koutků tvých úst...
Dáváš mu znát tolik pozornosti,
kterou jsi mi nikdy nevěnovala
a jistě nebudeš...
Rozkoš je patrná ze tvých zraků
už jistě budeš,
na vrcholu blaha..
A to přitom nejsi nahá...
Tvůj vyvolený
je hrana
hrana(tý)
z tabulkové čokolády!
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)