Barevná vlečka
vláček samba
má léto jenom jeden pas?
a kolem portál
moudrý ticho
a slunce?
žlutej ananas
karambol vůně lehce přede
i v moři plavně modrejch skic
a chvilku laskáš
oblá svede
pro ústa sladkost
medvědic...
Jméno?
Žlutej ananas
Cíl cesty?
Země skřivana
K proclení?
Letní mámení
Jeďte.
14.10.2014 10:04:13 | Pamína
To se tak někdo má, když mu naservírují až pod nos ostružiny. To si gabkin přes Šumavu haleká radostí. :O)
14.10.2014 08:49:18 | Tichá meluzína