Douce est la nuit
Anotace: Půlnoc. Nekonečno. My. Paříž. Chvění. --třeba i na ten chanson--
.
.
Plamen svíčky
A kouř cigarety
Z předlouhý ebenový špičky
Chuť vína bez viněty
Pod zavřenými víčky
Černou tuší na má záda
Nesmysly a smyčky
Kreslíš, blouzníš...nepřestáváš
Montmartrem se tak rozletět
S tvojí vůní na svých rtech
Tryskem běžet
Ztratit dech
Se svítáním na pařížských zdech
Jak ta rudá rtěnka
Co zůstala na sklenici
Nesnesitně nesmazatelně tenká
Září stopa vetknutá srdci
Vědomím bloudíš, život je směnka
Divnej sladce hořkej pocit
Přespříliš toho máš v rukách
V zářivý mlze dnešní noci
Montmartrem se tak rozletět
S tvojí vůní na svých rtech
Tryskem běžet
Ztratit dech
Se svítáním na pařížských zdech
.
.
Přečteno 487x
Tipy 10
Poslední tipující: Eru Alonnar, Madanik, Akrij8, jitoush, AndreaM, Jort, jitka.svobodova, Lůca
Komentáře (1)
Komentujících (1)