Poslední sloka to završuje naprosto skvostně :-)
08.11.2014 21:26:54 | Amonasr
Čas není, pohybujeme se my... praví Talmud.
Ale z vlastní zkušenosti vím, že některé vteřiny se umějí rozpínat k neunesení a jiné přelétnou jako Perseidy...
Děkuji za přečtení!
08.11.2014 18:50:48 | Pamína