na každý listopád
vyměním oči za prsty
podhrabu se
až tam kde se to v jednom kuse
choulí
do vůně kdoulí
schovám tvůj prstoklad
na horší časy
u jezera leknínů
vyhladím vrásky, prohloubím vrásy
a stvořím(s)novou krajinu
snad pak někdo ocení
na bázi mých aktivních zlomů
krajinotřesení