Mléko pilo ptačí krev
a my se nebáli
sněhovejch havranů
kloubilo se makový snění
prej pro zatmění ostrejch stínů
rozeselo rozveselo...
...ať rozesívá
z hlubokého zářezu
snění v snění
barevně se dívá
podmanivá krása
v původním znění...
26.11.2014 06:15:47 | jitoush