Měsíc
Anotace: v pořádku, blázne
V pořádku, blázne
Tady měsíc ještě potěší bary,
které v pátek najdete
i svět každého,
nejen velký domov
Zeptejte se,
celý čeká a chybí den
kdy celé málo je poslední
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Lioness
Komentáře (0)