Němé vzkazy
lesklých očí
v myšlenkách stejné obrazy
snů prostých lží
snů velkého kluka
s dětskou duší
co se vší trpkostí tuší
že život není hra
nesmělé kroky
do života
v rádiu tóny poslední sloky
a dětství pryč utíká...
....jsme sice dospělí,ale kus dítěte v nás navždy zůstane,tedy
bylo by hezké,kdybychom na to nezapoměli,uchovali si hravost a bezprostřednost.....a schopnost údivu......Ji.
02.12.2014 20:24:29 | jitoush
není hra, je to šance... a velké štěstí, že můžeme růst, zrát, být...
02.12.2014 02:23:30 | zelená víla