bezbřehý mír...ten prostor v nás...světla jas...co rozpíná se...z.úsměv...
05.12.2014 02:20:35 | zdenka
Zajímalo by mě, jaký prožitek tě takhle dovedl inspirovat. Kdysi jsem napsal báseň Tady i Tam. A když jsi to psal, tak jsi nebyl tady, byl jsi tam. Jestli ano, tak to znám.
03.12.2014 23:18:48 | VEDz RVAHEs
.....to něco
podstatu křísí
a pohled
do hlubin míří
pochopení
s jiskrou bytí
na dohled...
03.12.2014 15:24:56 | jitoush
Déšť smývá stesk a tiší křik,
záblesky lidství ve skalách, ve větvích,
očima proniká do nahé prostoty,
nevinnou bělostí sněhu,
nebeskou vlídností,
zase se vznese k obzorům
tvé nové TY. :O)
03.12.2014 13:52:27 | Tichá meluzína