životní horkost, schlazení... pozorovala jsem skláře při práci, smáli se... a tak jim děkuji za toho skleněného anděla, co se na mě i teď dívá a já na něj... bylo tehdy léto a my popíjeli se skláři kus piva... ten jeden měl tak krásně modré oči a ten jeho úsměv mu šel z nic... klábosili jsme a pak šel pracovat... na dotek...
04.01.2015 02:33:50 | zelená víla
pro druhého člověka se píšou básně skoro samy...
když ho vroucně miluješ...
12.12.2014 19:36:23 | básněnka
Nádherně zpracované lidské okamžiky. Být člověkem je krásné, když to jeden umí a ví. :O)
12.12.2014 13:55:14 | Tichá meluzína