Anotace: Touhle básní dávám najevo jen svůj pocit a to z toho, jak bylo mi lépe dřív. V tom o něco málo mladším životě. V tom životě, kdy se ještě nic nezačalo hroutit a já neměl čas se změnit. Změnit k horšímu.
Už dávno vím,
že neexistuje stroj času
teoreticky vzato řekl bych,
že je v naši mysli a v našem spánku,
vždyť nejsem to jen já kdo ve snách, každý den znovu a znovu
prožívá tu dávno zapomenutou,
dětskou,
bezstarostnou lásku
k našemu světu.