nad ladným poutem
rdesno ptačí
na retu pírko
s černou stužkou
pod pohrůžkou
s insolvencí pro Odettu
na špičce nože tančí
v letu...
.....tato fotka je pro mě skvělá,má zvláštní,tajemnou atmosféru....ani to nevypadá jako foto,ale jako
grafika...prostě si s tím umíš pohrát.A jakýkoliv balet v ND je zážitek
do morku kosti....aspoň to pro mě tak bylo,když jsme chodívali před pár
lety díky mému tatínkovi,který sháněl lístky......Ji.
02.01.2015 18:59:42 | jitoush
Odetta v insolvenci
s korunkou pod perutí
Princ dotek nevynutí
(Rudovous
má šeky v ranci)
Básněnko, Tvoje fotky jsou naprosto fascinující! Ráda bych Ti napsala, že píšeš hezké básničky, ale přes ty fotky se k tomu nedostanu :-)
02.01.2015 15:51:53 | Pamína