Anotace: Jen tak, ze zkušenosti známé i neznámé.
Bohatá cesta
-
Odpovím Ti na otázky,
zeptej se na cokoli,
obuji si své botasky
a vykročím do okolí
Cesta předaleká,
hledám si i ženu,
však každá jen haleká,
že neznám pravou měnu
Bohatstvím jen na oko
zrovna dvakrát nekýpím,
tak navštívím si Maroko,
třeba po dni pozítřím