Anotace: Starší, skoro už ztracená básnička ... Nalezeno při úklidu. :o))
Hm..to já kdysi našla starou hodně moc básničku no básničku :-Dtvářila se tedy tak a to o učitelce matiky jak ji sežral vlkodlak asi jsem ji neměla ráda ;-)tvé meandry to je ovšem jiný kafe de lux :-)
17.01.2015 16:11:02 | xoxoxo
Děkuji za pochvalu, ale je nezasloužená, zas až takový zázrak to není.
Jen jsem ji tu chtěl mít na dokreslení mého "utrpení".
:o))
17.01.2015 17:19:09 | Zasr. romantik
No kdybys čet tu moji...tak tohle oproti ní ..je zázrak a neodmlouvat ;-)
17.01.2015 17:57:22 | xoxoxo