Anotace: .
Dítěti nenávisti
lže zrcadlo
a pravdu mluví
tma za zrcadlem
Kdo je tam?
Jsem ráda, že se tu našel někdo, kdo si nemyslí, že ukecaná báseň = všeříkající báseň. ST.
18.01.2015 23:00:48 | myší královna
...hodně dobrej obraz...
18.01.2015 22:55:52 | Jort
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?