No vidíš, už je v tom i odhodlání, které mladému člověku sluší určitě víc, než sebelítost či rezignace :-) A při Tvé včerejší premiéře na Literu jsem zapomněl na přivítací pozdrav - tož zde vítej! :-)
19.01.2015 17:56:58 | Amonasr
Dekuji za privitani :) jsem rad, ze mohu byt soucasti neceho vetsiho s lidmi, kteri jsou jako ja.
Jsem taky rad, ze se vam to,co jsme napsal, libi a budu se snazit se z te sve sebelitosti dostat snad s pomoci psani a prispivani na tento skvely web.
20.01.2015 08:06:16 | Gymplak