Ironická
Anotace: hledání odlehčení
Ležím s tebou pod hlavou
Pobavenou náladou
S padlými anděly dnes
ni vteřinu upadnul stres
Ležím s tebou pod hlavou
Mramorovou podlahou
Chladím rány dřívější
Jednou slzou včerejší
Ležím s tebou pod hlavou
Utajenou náplavou
Zametám zápraží
Na rozum už narážím
Ležím s tebou pod hlavou
Ironií citovou
Chci si umýt pozadí
To motivuje, naladí
Ležím s tebou pod hlavou
A radostí záplavou
Zakládám další den
Cyniku, už vypadni ven!
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, knihomolka, VEDz RVAHEs
Komentáře (4)
Komentujících (3)