po cestě domů
se z nebe
snášejí
lupy vzpomínek
když je střásám
z pleše
ve světle
pouličních
lamp
matně září
asi jako
scvrklé křížalky
hvězd
jsou ještě
trochu cítit
sírou
a pižmem
vyvanutých rozpaků
na každém nároží
se ke mně
lísají
mí oblíbení
líbezně zkamenělí
psíci…
mám rád
nezávaznou věrnost
a
odemčené kadibudky
s vůní
bonbónových fialek…
bydlím
skoro
už za rohem
Cesty domů bývají i plné padáků z pampelišek a listí, který kdoví proč připomíná předoucí kočky na prazích posypaných solí, říkal jste vstupte? ;-)
05.02.2015 16:32:57 | básněnka
teď, ale kam? starý domov záhy opouštím...do nového jsem se zatím nenastěhoval.
PS jen z toho nemít schízu ....:-)
05.02.2015 20:49:34 | Frr
....Frráčku,nepřestáváš mě udivovat tou svou svojskou poetikou.
To Tvé "začarovávání"myšlenek a událostí do slov mám ráda......Ji.
04.02.2015 22:02:41 | jitoush