♫
Za větrné noci
se bolavá mysl uklidňuje
a touha narůstá
skrz mraky
měsíční záře proniká
stříbřitá tma je magická
bezčasí se rozprostírá
nic nekončí nic nezačíná..
život a čas
jdou někam spolu
nic je nerozdělí
chápeš vesmír celý
energie je živoucí
a věčná...
....vzácné okamžiky,které člověka doslova nabijí k další cestě,
příhodný čas k nabrání si pro příští dávání.....souladně......má to
vnitřní sílu prožitku...../úsměv/....Ji.
10.02.2015 22:41:59 | jitoush
krásně sladěná s hudbou, která jen podpoří vjem z básně.. líbí se mi beze zbytku, moc pěkné, moc..
10.02.2015 22:08:05 | Amelie M.
Zase jedna z těch, které nejdou přečíst jen jednou a víš vše.. :)
Ta první sloka se mi líbí moc, ale tu druhou bych si možná dokázala představit i bez těch prvních třech řádků. Nevím, ale nějak mi tam moc nesedí...
10.02.2015 21:15:11 | AndreaM