Věčný odpočinek
Pohřbi mě na dně toho jezera slzavého
ať živí vniknou do mého těla mrtvého
přijď a pohřbi mě do krvavé vody
nikdo z nich nemusí znát mé důvody
Přijď a zasaď mi prudkou ránu ocelí
ať jsou z toho smutní a nebo veselí
má stále dětská dušička ocení
když ukončíš mé utrpení, myšlení.
Mrtvé a chladné je srdce mé,
ztratilo tep, když tratilo to tvé,
přijď a ostřím pusť mi žilou,
rozraz mi hlavu celou svou silou.
Pod hlínou, po léta kostičky bílé,
dávno je tomu kdy byly při síle,
smrtelné ticho a vlhko v hlíně
bez pohybu ležím já si líně.
Vzpomínka na mě, stále je v tobě
ačkoliv spokojena odpočívám v hrobě
litovat slova, zpytovat svědomí,
stejně to jaktěživ už nikdo nezmění.
Přečteno 462x
Tipy 3
Poslední tipující: el sereno, Křemen, Nespavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)