umieram každú noc
aby som mohla
znovu ožiť
do úplne nového
dňa
a ráno
ten istý strop
dva kruhy
pod očami
dve minúty
prvého nádychu
každé ráno
je rovnaké
každý večer
je rovnaký
stláčam neviditeľnú spúšť
a umieram každú noc
aby som mohla
znovu ožiť
do sveta
v ktorom by si
mal byť
srať na lásky
ktoré majú prísť
srať na šťastie
ktoré ma má stretnúť
neverím na to
už len
z princípu